Hytter

Hytter på Ebeltoft Strand Camping

Hyggelige hytter med toilet og bad. Vælg mellem model Skagen, Grenå eller Ebeltoft

 

Skagen nr. 1-5

Grundplan for Skagenhytte

Grenå nr 9-11

Grundplan for Grenaahytte

Ebeltoft nr 8+12

Grundplan for Ebeltofthytte

Hyggelige campinghytter i Ebeltoft

Skal du og dine venner eller din familie holde ferie i Danmark, men I er ikke helt til det lidt primitive campingliv? Så kan I leje en af vores campinghytter på Ebeltoft Strand Camping på Djursland.

Her får I mulighed for både at nyde naturen og stranden helt tæt på, samtidig med at I bor komfortabelt og kan gå til Ebeltofts hyggelige gader og lækre restauranter på få minutter. På campingpladsen er der plads til både sjov og afslapning for folk i alle aldre, og med hytterne kan I få den fuldendte campingoplevelse uden at gå på kompromis med senge, plads og toiletforhold.

 

Campinghytter til venne- eller familieferien

Vi tilbyder tre forskellige campinghytter, som I kan vælge mellem efter behov, nemlig Skagen, Grenaa og Ebeltoft hytterne. De huser alle op til 6 personer og er 25 kvadratmeter. Her får I alt, hvad I har brug for, inklusiv eget køkken, bad og toilet.

Har I lyst til at lave mad udendørs og nyde en varm sommeraften udendørs, kan I også samle hele flokken til grillhygge på hyttens tilhørende terrasse. Også familiens firbenede ven er velkommen. Med en ferie i en af vores hytter får I altså mulighed for at nyde naturen, stranden og Ebeltoft på en hyggelig ferie for alle.

 

Hytte på campingplads

Campingpladsen er placeret helt ned til vandet, så I har badestrand inden for få meter uanset hvilken hytte i vælger. Derudover kan I afprøve vores mange øvrige faciliteter som minigolf, poolen, eller hyggetantens værksted når det er bemandet. På en varm sommerdag kan det også være sjovt at leje kajakker eller SUP-boards og udforske området fra vandet.

Der er noget at tage sig til for alle på Ebeltoft Strand Camping, uanset om I er mest til afslapning på stranden, udforskning af pladsen og området eller en god blanding.

 

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Skulle du bruge hjælp eller have nogle spørgsmål til campingpladsen er du altid velkommen til at ringe direkte til os på:

    86 34 12 14

    Du er også velkommen til at skrive en besked til os i formularen herunder, så vender vi snarest muligt tilbage.